Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, током јутра, по котлинама магла, у поподневним сатима у континенталним предјелима развој облачности, а у планинама је локално могућа краткотрајна киша или грмљавина. Вјетар углавном слаб до умјерен, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 15 до 25 степени.

Паркинг сервис

Данас је бесплатно паркирање на општим паркиралиштима у граду. Како је саопштено из Паркинг сервиса канцеларије друштва и наплата паркирања почеће сутра у 7 сати.

Цедис

Током празника нису предвиђена планска искључења струје. Евентуални прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи грађани могу пријавити на број 327 326.

Аутобуска станица

Ау­то­бу­ски са­о­бра­ћај се одвија по реду вожње. Ју­трос су сти­гли Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. По ре­ду во­жње кре­нуо је у 7сати Озлем ка Бе­о­гра­ду, у 8.35 ће Цен­тро­транс ка Са­ра­је­ву. У 9.30, па у 11.10 су по­ла­сци ка Ду­бров­ни­ку и у 12.10 ка Требињу. Очекују доласке са Пала, из Модриче, Новог Сада, Ниша и Београда.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас 14 летова. Први лет је је био ка Измиру у 7 сати. Летови ка Београду су у 7.30, 11:55, 15,20, 17:10 и 18:40. Најављени су летови и ка Франкфурту, Лондону, Манчестеру, Истанбулу, Тел Авиву.

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима  уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. Савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. Због снимања дугометражног играног филма Видра на магистралним и регионалним путевима може долазити до краћих обустава не дужих од 15 минута до 16.маја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних  незгода  у којима су 2  особе  задобиле теже а 2 особе лаке повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here