Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно, на југу са дужим сунчаним интервалима, а понегдје је могућа слаба краткотрајна киша или пљусак. Крајем дана разведравање. Вјетар углавном слаб до умјерен, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 21 степен.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Данас и сутра ће бити забрањен саобраћај за сва возила у насељу Поди, у улици Топови, на потезу од магистралног пута до куће Матовића, ради несметане и безбједне изградње и реконструкције водоводне мреже.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике омогућавају да се саобраћај одвија по сувим коловозима и углавном уз добру видљивост. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, и поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22 саобраћајне  незгоде у којима је једна особа задобила теже, а пет особа  лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 19.35. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Рим, Лондон, Анкару, Сабиху Гокен и за Љубљану. Из Тивта данас само три лета; “Аir Serbia” за Београд у 7.55 и 15.20, а “Turkish Airlines” за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 15 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.40. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос је у наш град први стигао “Божур” из Београда, а за њим ће : “Viena tour” из Модриче, “Транс-југ” из Београда, “Ленс” из Новог Сада, “Royal travel” из Ниша, “Jadran line” из Крагујевца, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња и “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here