Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. Послијеподне понегдје умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, у сјеверним предјелима, а током ноћи и на приморју, појачан јужни и југоисточни. Јутарња температура ваздуха од 4 до 15, највиша дневна од 19 до 27 степени.
ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи, данас ће без напајања електричном енергијом  од 7:30 до 15 сати бити Врбањ и дио насеља Пресјека.
У термину од 12 до 14 сати без струје ће бити подручје око тврђаве Шпањола, Чела, Ребра, Јачеглав, Дом старих и подручје Туриона, саопштено је из ЦЕДИС-а.
ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Због несметаног и безбједног наставка радова на полагању водоводних цијеви, на локалном путу у Мојдежу ће привремено бити измијењен режим саобраћаја данас, и у понедељак.На потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини саобраћај је данас забрањен. Данас ће саобраћај бити забрањен од 9.00 до 15.00 сати. Саобраћаће аутобуске линије Херцег Нови – Мојдеж у 11.55 и 13.30.
АВИО САОБРАЋАЈ
Са аеродрома у Подгорици данас је планирано 20 летова, од тога пет ка Београду. По два лета предвиђена су за Беч И Лондон, а остали летови су ка Љубљани, Риму, Бриселу, Вроцлаву, Измиру, Варшави, Анкари И Манчестеру И Сабиху Гокцен.
Са аеродрома Тиват данас је предвиђено 10 летова, три за Лондон, два за Београд, а остали летови су ка Измиру, Бремену, Тел Авиву, Манчестеру и Истанбулу.
АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос је у наш град први су стигли „Виена“ из Модриче, “Божур” из Београда и „Јадран експрес“ из Суботице“. Очекују се: “Транс-југ” из Београда, “Ленс” из Новог Сада, “Роyал травел” из Ниша, “Блуе лине” из Суботице,  “Роyал травел” из Београда, „Jadran lajn“ из Крагујевца и „Југопревоз“ из Требиња.
Са Аутобуске станице4 Херцег Нови аутобуси крећу по реду вожнје. У 7.00 сати је кренуо “Озлем тоурс” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.
ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 90 минута. У барској жељезничкој станици се очекује око 9 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.
АМСЦГ

На већини путних праваца у Црној Гори саобраћај се одвија по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека могући су ситнији  одрони. Неопходно је да возачи возе опрезно, смањеном брзином и у потпуности поштују постављену сигнализацију.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних  незгода  у којима су 2 особе задобиле теже и 5 лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here