Прољеће 2024: Сервисне информације

На југу претежно сунчано, а на сјеверу промјењиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Вјетар, мјестимично и повремено умјерен до појачан, сјеверни и сјевероисточни, а на приморју и сјеверозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 30 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 9:00 до 11:00 сати ће без напајања електричном енергијом остати потрошачи на подручју Ћоровића испод Школског центра на Савини.

АУТО МОТО САВЕЗ

На путевима у земљи саобраћа се уз повољне временске услове, а дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Повремени застоји и ограничења су на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а двије особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планиран 21 лет, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 22.00 сата. По два лета су за Беч, Истанбул и Варшаву, а остали су за: Измир, Рим, Лондон, Сабиху Гокен, Берлин, Краков, Загреб, Љубљану, Анкару и за Манчестер.  Из Тивта данас 11 летова, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 12.05, 15.35 и у 18.40. Два лета су за Истанбул, а по један за Измир,  Берлин, Тел Авив и Лондон.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.15. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Viena tour” из Модриче и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: ”Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице и “Ласту” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here