Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано уз повећано присуство, углавном високе облачности. Крајем дана и током ноћи, на сјеверу мјестимично нешто више облака, прво на сјеверозападу, гдје се очекује понегдје и слаба киша. Вјетар углавном слаб, промјенљивог смјера, увече мјестимично у појачању сјеверни и сјеверосточни. Јутарња температура ваздуха од 3 до 13, највиша дневна од 20 до 27 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом данас од 07:30 до 17 сати ће остати: Мокрине, Косићи, Лазаревићи, Бијелићи, Петијевићи, Ситница, Крушевице, Врбањ.

У термину од 08 до 15 сати без електричне енергије биће потрошачи у Апартманском насељу на Савини, тржни центар испод Школског центра, Ћоровић испод Школског центра. Од 09 до 13 сати: подручје изнад Порто Новог, а у термину од 11 до 16 сати: подручје око доњег пута у Кумбору прије Порто Новог.

Због планираних радова на мрежи, сутра, у четвртак 11. априла, без електричне енергије ће од 08 до 14 сати остати потрошачи на подручју око Волија у Мељинама, а у термину од 8:30 до 13 сати: Пресјека, Ногуловићи, Накићеновићи, Марићи, Дано, Опачица, Сасовићи, Аврамовићи.

ИСКЉУЧЕЊА ВОДЕ

Због планираних радова на замјени вентила на водоводној мрежи на подручју Бијеле, потрошачи од Панораме до Јошице неће имати воду од 8:00 до 12:00 часова.

Како је саопштено из Техничке службе ДОО Водовод и канализација Херцег Нови,  радови се изводе у  циљу побољшања сигурности система и квалитетнијег водоснабдијевања овог дијела ривијере.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Подгорице је данас планирано 20 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 21.50. По два лета су за Истанбул, Беч, Измир и Лондон а остали су за: Краков, Љубљану, Сабиху Гокен, Варшаву, Цирих, Берлин и Париз.

Из Тивта данас 10 летова, а четири је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 11.50 и у, 15.20. Три лета су за Истанбул, а по један за Беч, Манчестер и Тел Авив.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни око 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.10. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 су на главну станицу стигао је Банбус из Београда. Очекују се Озлем из Лесковца, Јадран експрес из Београда, Блу лајн из Новог Сада, Ниш експрес из Ниша, Ленс и Божур из Суботице, Ласта из Београда и Јадран експрес из Дубровника.

У 7 сати са Аутобуске станице Херцег Нови за Београд је кренуо Озлем, а остали превозници крећу по реду вожње – Лалатовић у 8.35 за Сарајево, Божур за Дубровник у 9.30, Јадран експрес за Дубровник у 11.10 и Југопревоз за Требиње у 12.10. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала http://www.autobuskahercegnovi.com

АУТО МОТО САВЕЗ ЦРНЕ ГОРЕ

На свим путним правцима у Црној Гори саобраћај се одвија уз повољне временске услове. Дуж клисура и усјека могући су ситнији  одрони. Повремени застоји и ограничења су на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње. Из Ауто мото савеза Црне Горе савјетују опрезну  вожњу прилагођену условима и стању на путу.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних  незгода  у којима 1 особа задобила теже и 5 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here