Прољеће 2024: Сервисне информације

У јужним предјелима сунчано, уз повремено малу до умјерену облачност. У централним и сјеверним промјењиво облачно са сунчаним интервалима, а ујутру и послијеподне понегдје је могућа краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, у сјеверним предјелима умјерен до појачан југозападни и западни. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 21 степен

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по мјестимично мокрим коловозима, а дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. На дионицама на којима се изводе радови измијењен је режим вожње, због чега је неопходно поштовање постављене сигнализације. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а шест особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 18 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 19.35. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Меминген, Сабиху Гокен, Загреб, Будимпешту, Краков, Милано, Варшаву, Гдањск и за Атину.  Из Тивта данас шест летова, а четири су за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 11.50 и у 15.20. Лет за Истанбул је у 11.55, а за Берлин у 18.25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни два и по сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 10.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: ”Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња, и “Ласту” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here