Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, повремено уз умјерену високу облачност. Током јутра мјестимично ће бити и повећане ниске облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера, на сјеверу још понегдје појачан јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 24 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 8.00 до 14.00 сати ће без напајања електричном енергијом остати: Сасовићи, Пресјека, Ногуловићи, Накићеновићи, Аврамовићи, Кућанско поље, Опачица, Марићи и Етно Село Сасовићи, а у времену од 9.00 до 13.00 сати Шћепошевићи.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима и уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне, а на дионицама на којима се изводе радови измијењен је режим саобраћаја. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а шест особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 19.35. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Рим, Лондон, Анкару, Сабиху Гокен, Љубљану, Беч и за Напуљ. Из Тивта данас само три лета; за Београд “Аir Serbia” у 7.55 и у 15.20, а за Истанбул “Turkish Airlines” у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни преко сат и по, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца, “Viena tour” из Модриче и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: ”Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња, “Ленс” из Суботице и “Ласту” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here