Прољеће 2023: Сервисне информације

На југу претежно сунчано, повремено уз малу до умјерену облачност, а од средине дана, јачи развој облака локално може условити ређу појаву краткотрајне слабе кише или пљуска и грмљавине. На сјеверу промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, мјестимично и повремено уз слабу кишу, а у поподневним сатима тек понегдје постоји могућност за пљусак, током јутра по котлинама мјестимично магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 30 степени. Температура мора у Херцег Новом 24 степена.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома за данас је најављено 12 летова. Први лет је био ка Риги у 7 сати. Наредни су ка Београду, Тел Авиву, Истанбулу, Луксембургу, Вилнусу. Како је најављено Бања Лука и Тиват ће  поново бити повезани директном авио линијом. Летови ће се обављати два пута недјељно, понедјељком и петком до 8. Септембра.

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли аутобуси из Скопља, Чачка и Београда. По реду вожње кренуо је у 7 сати Озлен ка Београду. Наредни поласци су у 8:10 ка Сплиту, 8:35 ка Сарајеву, 9:30 и 11:10 ка Дубровнику, 12:10 ка Требињу. Очекују доласке из Новог Сада, Ниша, Београда. Како информишу са главне градске Аутобуске станице примјетан је већи број путника.

Жељезница Црне Горе

Полазак брзог воза  из Бара ка Земуну је у 19 сати. Цијена карте у првом разреду је 31, 80 еура, а у другом 21 еуро.

АМСЦГ

На већини путева у земљи саобраћа се по сувим коловозима. На дионицама гдје се изводе  радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 24 саобраћајне    незгоде у којима  су 2  особе задобиле теже а 11 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here