Прољеће 2023: Сервисне информације

На југу мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима, а на сјеверу, промјенљиво облачно, током дана и уз краће сунчане периоде. Углавном од средине дана мјестимично уз кишу или пљусак и грмљавину. Локално су могуће и краткотрајно временске непогоде. На сјеверу током јутра, понегдје по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, услед процеса и појачан. Јутарња температура ваздуха од 6 до 17, највиша дневна од 15 до 27 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано 17 летова, од чега пет за Београд, у 8, 11:50, 15:20, 16:10  и 18:40, као и за Цирих, Париз, Зел Авив, Лондон, Праг, Баку, Вилњус, Манчестер, Истанбул, Ригу.

Из Подгорице планирана су 23 лета, од тога за Београд четири, у 07:30, 08:35, 15:20, 21. Поред тога планирани су и летови за Катовице, Беч, Вроцлав, Истанбул, Загреб, Барселону, Варшаву, Берлин, Франкфурт, Познањ, Гдањск, Брисел, Катовице, Тел Авив.  

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

До 17. јуна када почиње љетњи режим саобраћања, ка Београду из Бара предвиђен је међународни полазак у 20:20, повратак у 19 сати. Локални возови саобраћају редовно и свакодневно, шест је полазака из Бара за Подгорицу и три су ка Бијелом Пољу.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње, у Херцег Нови стигли су Банбус из Београда, Виена турс из Модриче, Озлем из Лесковца, Руле турс из Скопља. У наставку јутра очекују се доласци Ниш експреса из Ниша, Јадран експреса и Ласте из Београда, Блу лајна из Новог Сада и Божура и Ленса из Суботице.

Према реду вожње Озлем је у 7 кренуо за Београд, а предвиђени су поласци Лалатовић травела за Сарајево у 8:35, за Дубровник данас крећу Блу лајн и Божур у 9:30, Јадран експрес у 11:10 и Либертас у 12. У послијеподневним сатима су поласци превозника који визе за Београд, Нови Сад, Суботицу, Ниш и Скопље.

Више информација могуће је добити на сајту www.autobuskahercegnovi.com или путем броја телефона 031/321-225.

АМСЦГ

Саобраћај се овога јутра одвија по претежно сувим коловозима. На дионицама гдје се изводе радови, саобраћа се уз измијењен режим вожње. Из Ауто-мото савеза возачима савјетују опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23 саобраћајне незгоде у којима су двије особе је задобиле теже, а шест лакше повреде.

 Гдје год путовали, прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво. А ми вам желимо срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here