Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјењиво облачно са сунчаним интервалима, али мјестимично и киша, понегдје пљусак и грмљавина, на сјеверу углавном током поподнева. Вјетар умјерен до појачан, јужни и југоисточни, током пријеподнева у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 24 степена.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће у времену од 9:00 до 16:00 сати без напајања електричном енергијом остати насеља Станишића Дубрава и Топла 3.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Ради безбједног одвијања свечане поворке поводом прославе Дана уставности Норвешке у Игалу данас ће од 17:00 до 17:30 бити забрањен саобраћај за сва возила од раскрснице Дубровачке и Рибарске улице до раскрснице улица Сава Илића и Пете црногорске бригаде.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима, уз смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне, а на дионицама гдје се изводе радови обавезно је поштовање постављене сигнализације. Због извођења радова на пресвлачењу асфалтног коловоза на магистралном путу М-8 Липци-Грахово-Вилуси и магистралном путу М-1 Дебели Бријег-Kотор до 6. јуна је одобрена промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни у времену од 7:00 до 19:00 сати. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже повреде, а три особе лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а четири су за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ био је у 7:30, вечерњи је у 19:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 15:20 и у 21:55. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за Рим, Љубљану, Варшаву, Цирих, Париз, Лил и Kраков. Из Тивта је планирано шест летова, а четири су за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 сати, а „Аir Serbia“ у 11:50, 15:20 и у 18:40. Лет за Истанбул је у 11:00 сати, а за Хелсинки у 13:15.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:15. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу, и три за Бијело Поље.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
Јутрос је у наш град први стигао „Божур“ из Београда, а за њим ће „Ленс“ из Новог Сада, „Транс-југ“ из Београда, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Kрагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице и „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here