Прољеће 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено и мјестимично киша, на приморју могући и пљускови са грмљавином. Вјетар умјерен до јак јужних смјерова, послијеподне ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 20 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

ПАРКИНГ

Из предузећа Паркинг сервис Херцег Нови обавјештавају кориснике услуга да, поводом првомајских празника, још данас неће наплаћивати паркирање на општим паркиралиштима. Канцеларије друштва ће опет бити отворене сутра, 3. маја.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано осам летова, од чега пет за Београд, у 11:50, 15:20, 16:30, 18:10 и 18:40 као и по један за Тел Авив, Истанбул и Осло.

Из Подгорице планирано је 13 летова, од тога за Београд четири, у 07:30, 08:35, 15:20, 18:30. Поред тога планирани су и летови за Беч, Истанбул, Лондон, Атину, Каиро, Милано, Варшаву, Краков.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се према реду вожње, а на аутобуску станицу стигли су превозници Озлем из Лесковца, Руле турс из Скопља и Банбус из Београда. У наставку јутра очекују се доласци Блу лајна из Новог Сада, Јадран експреса и Ласте из Београда, Ниш експреса из Ниша, као и Божура и Ленса из Суботице.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 сати кренуо за Београд, Лалатовић травел за Сарајево полази у 8:35, Божур за Дубровник у 9:30, Јадран експрес за Дубровник у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. Међународне линије за Београд, Ниш, Нови Сад и Суботицу предвиђене су за послијеподневне сате. Карата има, али је пожељно резервисати.

ТРАЈЕКТНИ САОБРАЋАЈ

На трајектној линији Каменари – Лепетане од 6:00 до 22:00 сата саобраћају оба трајекта, а од 22:00 ноћу до 06:00 сати ујутру, трајект „Василије“ који превози само возила мањих габарита – аутомобиле.

АМСЦГ

Саобраћај се овог јутра одвија по мјестимично мокрим и клизавим коловозима. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. На дионицама гдје су у току радови, режим саобраћаја је измијењен, а из Ауто мото савеза возачима савјетују да имају стрпљења у вожњи и  поштују правила саобраћаја.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020/234-999 и 063/239-987.

Гдје год путовали, прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво. А ми вам желимо срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here