Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво до потпуно облачно, повремено слаба до умјерена киша, крајем дана и током ноћи у већем дијелу земље пљускови и грмљавина. Вјетар умјерен до јак, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 20 степени.

Струја

За данас и сутра нема најављених искључења струје.

Аутобуска станица

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Са тиватског аеродрома данас ће реализовати четири лета ка Београду, два ка Истанбулу и један ка Берлину. Из Подгорице су већ реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједи ка Загребу, Дортмунду, Вроцлаву, Истанбулу, Љубљани, Мемингему, Ле Авру, Будимпешти, Риму, Берлину, Варшави, Гдањску, Бриселу и Лондону.

Трајектни саобраћај

Од 6:00 до 22:00 сата на релацији Каменари-Лепетане саобраћају два трајекта, а током ноћи један који превози путничка возила. Остале врсте возила преусмјеравају на пут око залива.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се уз повољне временске услове. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се седам саобраћајних незгода у којима је девет особа задобило лакше повреде.

Провјерите стање на путевима пред полазак позивом на број 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here