Прољеће 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима промјењиво облачно, пријеподне више сунчаних интервала, а послијеподне мјестимично киша или пљускови са грмљавином. На сјеверу умјерено до потпуно облачно, повремено са кишом. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 20 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Фреквенција возила је умјерена на путевима ван градских средина. У подручјима гдје су коловози мјестимично мокри савјетује се максимално опрезна вожња. Дуж клисура и усјека су могући наиласци на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови обавезно је поштовање постављене сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобиле теже, а двије особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а четри су за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, вечерњи је у 19:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 15:20 и у 22:00 сата. По два лета су за Беч и Истанбул, а остали су за Љубљану и Kраков. Из Тивта је планирано шест летова, а четири су за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ у 11:50, 15:20 и у 18:40. Лет за Истанбул у 11:00, а за Хелсинки у 13:15.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и пет минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:35. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
Очекивани редосљед долазака; „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Kрагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, „Royal travel“ из Београда… У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here