Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, понегдје уз слаб до умјерен развој облачности. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 24 до 33 степена. Температура мора 26 степени.

Струја

Без струје ће данас, од 7:00 до 17:00 сати, бити Мојдеж, Тјесни кланац и Кулиновићи.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се и овог јутра одвија по реду вожње. Нове аутобуске линије су Феникс ка Новом Саду сваке вечери у 21:30, ка Руми у 18:30. Мјеста има за полазак из нашег града, али је повећан број путника у доласку у наш град. До 7:30 су стигли аутобуси са Пала, из Скопља, два аутобуса из Модриче… Поласци се реализују на вријеме.

Аеродроми Црне Горе

Са подгоричког аеродрома реализован је лет у 1:30 за Лондон, а јутрос су полетјели и авиони за Беч и Београд, без кашњења. Услиједиће за Истанбул, Рим, Београд, Алмати, Мемингем, Дортмунд, Копенхаген и Варшаву. Нема доступних података за тиватски аеродром.

Ред вожње Поморског саобраћаја

Дневни поласци се од 6:00 до 00:00 сати одвијају на 15 минута из оба правца. Ноћни поласци се такође из оба правца, од 00:00 до 6:00 сати одвијају на пола сата, саопштено је из предузећа Поморски саобраћај.

АМСЦГ

Повољни су временски услови за обављање саобраћаја. Интензитет саобраћаја је  умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима је пет особа задобило теже а једна лакше повреде.

Дежурни су доступни на број тел 19807. Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here