Прољеће 2022: Сервисне информације

У јужним предјелима претежно сунчано, послијеподне промјенљиво облачно, понегдје уз кишу или пљусак са грмљавином, углавном, у континенталним предјелима. На сјеверу промјенљиво облачно, мјестимично слаба киша или пљусак са грмљавином, могуће већ пријеподне. Повремено и мјестимично ће дувати умјерен сјеверни и сјевероисточни вјетар. Највиша дневна температура ваздуха 19 до 33 степена. Температура мора 26 степени.

ЦЕДИС

Данас ће без струје од 7:00 до 17:00 сати бити насеља Сасовићи, Накићеновићи и Пресјека у Зеленици. Краткотрајне прекиде од 9:00 до 10:00 сати имаће потрошачи од семафора на Топлој ка Игалу, Татар башта и Петља.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Повећан је број аутобуских линија у нашем граду. Данас се очекују доласци из Београда, Суботице, Новог Сада, Ниша, Скопља.

По реду вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7, ка Дубровнику у полазе 9:30 Блу лајн и Божур, у 11:10 Јадран експрес, ка Требињу Југопревоз Гацко у 12:10 сати.

Мјеста углавном има, а за детаљније информације доступни су бројеви телефона 031 321 225 и 069 017 100.

ТРАЈЕКТ

Саобраћај се на трајектном прелазу Каменари-Лепетане одвија непрекидно 24 сата, застоја нема.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома је у 8:00 сати реализован лет ка Београду, слиједе још четири ка главном граду Србије и по један ка Истанбулу, Тел Авиву, Паризу и Луксембургу. Са подгоричког су полетјели авиони ка Београду, Варшави и Бечу, а у наставку дана биће реализовани и ка Паризу, Лондону, Будемпешти, Загребу, Тел Авиву.

Детаљније информације доступне су путем кол центра 19880.

АМСЦГ

У већем дијелу земље се саобраћа по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне. Савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја.

У Херцег Новом, краћа задржавања су на магистрали на Топлој гдје је у току санација клизишта као и у Мељинама гдје праве канализациони прикључак на колектор.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а пет особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here