Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво до потпуно облачно и нестабилно, повремено киша, пљускови и грмљавина. Чешће и више падавина у јужним предјелима, нарочито у другом дијелу дана и током ноћи. Вјетар слаб до умјерен понегдје и појачан, углавном, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха 15 до 25 степени. Температура мора 26 степени.

Вода

Потрошачи са подручја Бијеле и Каменара неће имати воду до 14 сати због квара на мрежи преко које се пуни резервоар „Бијела“. Санација квара је у току, саопштавају из Водовода.

Струја

Због планираних радова на мрежи, без напајања електричном енергијом, данс ће од 7:00 до 17:00 сати, остати насеља у Зеленици – Кути, Глоговик, Марићи, Песторићи.

Аутобуска станица

До 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала, Гага из Чачка, Виена из Модриче, остале очекују у наставку пријеподнева. Када је ријеч о поласцима, у 7:00 је кренуо Озлем ка Београду, у 8:10 ће Ројал ка Сплиту, Центротранс ће ка федералном Сарајеву у 8:35, Божур и Блулајн ка Дубровнику у 9:30, Јадранекспрес ка Дубровнику у 11:10, Југопревоз Гацко ка Требињу у 12:10. Мјеста има у свим правцима.

Аеродроми Црне Горе

Више летова планирано је са тиватског аеродрома, па уз оне који су већ на редовној листи летјења, од јутрос је и лет ка Анталији у 16:55. Јутарњи летови са подгоричког аеродрома реализовани су на вријеме ка Београду и Бечу, а све до 23 сата вечерас планиран је велики број летова ка европским и азијским градовима.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по мјестимично мокрим коловозима и уз смањену видљивост. Интензитет саобраћаја је  умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобиле теже а 12 лакше повреде.

На подручју општине Херцег Нови застоји су на магистралном путу на Топлој као и у Мељинама, а саобраћај је регулисан семафорима.

Савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја.

Срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here