Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло. На сјеверу, ујутру, по котлинама краткотрајно магла, послијеподне слаб до умјерен развој облачности, а у планинама је тек понегдје могућа киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 25 до 34 степена. Температура мора 25 степени.

Промјена саобраћаја у Херцег Новом

Саобраћај у Његошевој улици, на потезу од раскрснице са улицом 29. децембра до улице Света Бубала, биће привремено забрањен од 17.30 до 18 часова и од 19 до 19:15 часова, због проласка литије поводом прославе Спасовдана.

Аутобуска станица

Нове сезонске линије од данас су Либертас ка Дубровнику у 14:00 сати и Гага ка Чачку у 18:45, а током јуна биће знатно повећан број линија ка осталим градовима у региону. До 7:30 стигли су Озлем из Лесковца, Лазаро из Бања Луке, Центротранс са Пала, Руле из Скопља, Гага турс из Чачка, Вијена из Модриче и Бамбус из Београда. Већи је број линија ка Дубровнику, у 9:30 два поласка, затим у 11:10 и у 14:00 сати и сви аутобуси су пуни.

Мјеста за одлазак из Херцег Новог углавном има, а већа је гужва за долазак у наш град.

Аеродроми Црне Горе

Са тиватског аеродрома и данас највећи број летова ка Београду – пет, док ће по један бити реализован ка Цириху, Тел Авиву, Паризу, Лондону, Инсбруку. Лет ка Бечу са подгоричког аеродрома реализован је у 7:00 сати, ка Београду у 7:30, а слиједе ка Истанбулу, Београду, Франкфурту, Барију, Варшави, Берлину, Милану, Лондону, Букурешту, Познању, Барселони, Бриселу и Катовицама.

АМСЦГ

Повољне временске прилике омогућавају да се и саобраћај одвија по сувим коловозима и уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних   незгода у којима су двије особе задобиле теже и 12 лаке повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020 234999 и 063 239987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here