Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно у јужним предјелима уз доста сунчаних интервала. Од средине дана у континенталним предјелима понегдје је могућа краткотрајно киша или пљусак са грмљавином. Вјетар углавном јужних смјерова, слаб до умјерен. Највиша дневна температура ваздуха 22 до 31 степен.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи до 17:00 сати без струје ће бити Мојдеж, Тијесни кланац и Кулиновићи.

ОБУСТАВА ВОДОСНАБДИЈЕВАЊА

Потрошачи у Бијелој и Каменарима, који се снабдијевају са резервоара Бијела, неће имати воду од 8:00 до 23:00 сата, због измјештања дијела челичног цјевовода.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 су стигли Озлем из Лесковца, Руле трус из Скопља и Банбус из Београда. У наставку пријеподнева очекују Јадран експрес и Ласту из Београда, Блу лајн из Новог Сада, Божур из Суботице и Ниш експрес из Ниша.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Сарајеву Лалатовић полази у 8:35, ка Дубровнику Божур у 9:30, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати. Од сутра (1. јун) ка Сплиту ће у 8:10 саобраћати Ројал, а од 9:30 ка Дубровнику Блу лајн.

Детаљније информације могу се добити путем телефона: 321-225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Повећан је број авио линија ка земљама Европе. Из Тивта ће данас бити организована три лета ка Београду и по један ка Тел Авиву, Истанбулу и Луксембургу. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, планирана су још три ка главном граду Србије, по два ка Тел Авиву и Истанбулу, затим ка Будимпешти, Загребу, Лондону…

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне.

Због извођења радова на реконструкцији, до 15. јуна, на магистралном путу Херцег Нови-Липци, у мјесту Бијела, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде саобраћаја не дуже од 15 минута.

На магистралном путу Мељине-Липци, у мјесту Мељине, привремено се до 15. јуна одобрава промјена резима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, због извођења радова на изградњи канализационе мреже. Због извођења радова на санацији клизишта, такође се у Мељинама, до 09. јуна, одобрава промјена режима саобрађаја са двосмјерног на једносмјерни у термину од 7:00 до 17:00 часова.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here