Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјењиво облачно и нестабилно, повремено киша или пљусак праћен грмљавином. Понегдје су могуће и краткотрајне временске непогоде праћене градом. Вјетар слаб до умјерен, понегдје краткотрајно и појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 28 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће од 6:00 до 17:00 сати без струје бити насеља Тијесни кланац и Кулиновићи у Мојдежу. Сутра, у истом термину, са мреже ће бити искључени Кути, Сасовићи и Аврамовићи у Зеленици, а у уторак, 31. маја, поново Тијесни кланац и Кулиновићи у Мојдежу.

Ауто мото савез
Саобраћа се по мјестимично мокрим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост, а дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Због најављених нестабилних временских прилика савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, а четири особе су задобиле лакше повреде.

Авио саобраћај
Из Подгорице је данас планирано 16 летова, а само два су за Београд; „Аir Serbia у 14:40 и „Аir Montenegro“ у 19:30. По два лета су за Беч, Истанбул и Лондон, а остали су за Берлин, Атину, Варшаву, Цирих, Љубљану, Барселону и Брисел. Из Тивта данас 12 летова, а четири су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50, 15:20 и у 18:40, а „Аir Montenegro“ у 17:30. Остали летови су за Истанбул, Дизелдорф, Париз, Монпеље, Тел Авив, Манчестер, Лондон и Франкфурт.

Жељезнички саобраћај
Брзи воз из Београда касни сат и 5 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

Аутобуски саобраћај
Јустрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца, „Руле турс“ из Скопља, „Банбус“ из Београда и „Lalatović travel“ из Модриче. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Следеће очекују: „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ из Суботице, „Ласту“ из Београда…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here