Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, ујутру, по котлинама краткотрајно магла или ниска облачност, послијеподне слаб до умјерен развој облачности, а у планинама локално је могућа киша и грмљавина. Вјетар умјерен до појачан јужни и југозападни. Највиша дневна температура ваздуха 23 до 31 степен.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 8:00 до 15:00 сати бити Каменари, Гребен, Ђурићи, Зеленика – Кути, Сасовићи и Аврамовићи.

Сутра, 25. маја, од 7:00 до 17:00 сати без струје ће бити: Мојдеж, Тјесни кланац и Кулиновићи.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења у доласцима као ни у поласцима из нашег града. Први су стигли Божурови аутобуси из Скопља, Београда и са Пала. У наставку пријеподнева очекују Транс југ из Београда, Ленс из Новог Сада, Ројал из Ниша, Јадран лајн из Крагујевца, те Блу лајн и Јадран експрес из Суботице.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Дубровнику полазе Божур и Јадран експрес у 9:30, односно 11:10, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта ће у 11:25 бити организован лет ка Истанбулу, слиједе поласци ка Тел Авиву, Луксембургу, те три лета ка Београду. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, планирана су још три ка главном граду Србије, по два ка Бечу и Тел Авиву, затим ка Будимпешти, Варшави и другим европским дестинацијама.

Детаљније информације могу се добити путем кол центра – 19880

АМСЦГ

Саобраћа се по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Због извођења радова на реконструкцији, до 15. јуна, на магистралном путу М-3 дионица Херцег Нови-Липци, у мјесту Бијела, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде саобраћаја не дуже од 15 минута.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је градјанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here