Прољеће 2022: Сервисне информације

У Херцег Новом  је претежно сунчано. Метеоролози до краја дана најављују  промјенљиво облачно и мало свјежије, на приморју доста сунчаних интервала и углавном суво.  У континенталним предјелима мјестимично киша или пљусак са грмљавином, на сјеверу већ пријеподне. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. највиша дневна температура биће до 28 степени.

Паркинг

Поводом државног празника, паркинг на јавним паркиралиштима којима газдује Паркинг сервис, данас је бесплатан.

Аеродроми ЦГ

Са аеродрома Подгорица данас 15 летова. Ка Београду најављено је пет 7:30, 8:45, 15:20, 18:30 и 21:50. Поласци ће бити реализовани и ка Истанбулу, Бечу, Лондону, Варшави и Риму.

Аутобуска

Јутрос су у наш град стигли Озлен из Лесковца, Вијена из Модриче и Банбус из Беогрда. По реду вожње кренуо је Озлен ка Београду у 7 сати, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву. Два поласка су планирана за Дубровник у 9:30 атопревозник је Божур, а у 11:10 Јадран експрес. У 12:10 биће релаизован полазак ка Требињу.

АМСЦГ

Саобраћа се по  претежно сувим  коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека  скрећемо пажњу на појаву ситних одрона.  На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације

Саобраћајна сигнализација постављена је у Бијелој и на Топлој, гдје су у току радови, а због државног празника саобраћај се обавља уз минималне застоје. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 8  саобраћајних    незгода   у којима  је 5 особа задобило лакше повреде. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here