Прољеће 2022: Сервисне информације

У јужним предјелима пријеподне претежно сунчано, послијеподне промјенљиво облачно, понегдје киша или пљусак са грмљавином, углавном, у континенталним предјелима. На сјеверу промјенљиво облачно, повремено киша или пљусак са грмљавином, чешће, у другом дијелу дана. Највиша дневна температура ваздуха 20 до 30 степени.

Температура мора је 20 степени, а УВ индекс данас ће бити 5,3 УВ јединице.

Паркинг

Поводом државног празника, паркинг на јавним паркиралиштима којима газдује Паркинг сервис, биће бесплатан данас и сутра, 23. маја.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, до 7:30 стигли су Лалатовић из Модриче, Трансјуг из Београда, Лазаро из Бања Луке и Божурови аутобуси из Београда, Скопља и са Пала. Као и сваког дана, у 7:00 сати је кренуо Озлем ка Београду, а ка Дубровнику ће реализовати два поласка током пријеподнева, у 9:30 и у 11:10. Мјеста има у свим правцима.

Аеродроми Црне Горе

Четири лета данас планирају са тиватског аеродрома ка Београду, по један ка Дизелдорфу, Тел Авиву, Паризу, Франкфурту, Манчестеру, Истанбулу, Лондону. Први лет са подгоричког аеродрома реализован је у 7:00 сати ка Бечу, а данас су планирани и летови ка Београду, Берлину, Истанбулу, Франкфурту, Атини, Варшави, Цириху, Барселони, Бриселу и Лондону.

АМСЦГ

Саобраћа се по сувим коловозима и уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека  скрећемо пажњу на појаву ситних одрона.

Саобраћајна сигнализација постављена је у Бијелој и на Топлој, гдје су у току радови, а због државног празника саобраћај ће се данас и сутра обављати уз минималне застоје.

И данас ће, од 8.30 до 16.00 сати, доћи до обуставе саобраћаја за све врсте возила на регионалном путу Р-1 дионица Тројица-Котор, ради одржавања брдске ауто трке.

Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17  саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже а пет лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here