Прољеће 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично киша, углавном током другог дијела дана. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 13 до 22 степени.

Aуто мото савез Црне Горе

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Изузетак су дионице које пролазе кроз усјеке гдје су могући ситни одрони, а на дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се13 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле лакше повреде.

Измјена режима саобраћаја
Улица Орјенског батаљона, од маркета „Арома“ до локала „Три шешира“, одлуком локалне управе од данас је једносмјерна. Дио те улице од раскрснице са магистралом до скретања у Бањалучку био је двосмјерни, а сада ће цијела дионица привремено бити једносмјерна, док траје санација клизишта на Топлој.

Авио саобраћај
Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а четири су за Београд. Компаније „Аir Serbia“ су у 8:25, 15:20 и у 22:15, а једини „Аir Montenegro“ је у 19:30. По два лета су за Беч и Истанбул, а по један за Париз, Љубљану, Варшаву, Рим, Меминген и Лондон. Из Тивта данас осам летова, од чега пет за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 и у 16:30, а „Аir Serbia“ у 11:50, 15:20 и у 18:40. Остали летови су за Истанбул, Берлин и Брисел.

Жељезнички саобраћај
Брзи воз из Београда јутрос касни 60-ак минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:20. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

Аутобуски саобраћај
Јустрос су у наш град први стигли аутобуси превозника „Божур“ из Београда, Скопља и са Пала, као и „Lalatović travel“ из Модриче. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Jadran line“ из Крагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице… У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 9:30 ће „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here