Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Средином дана и послијеподне, понегдје у континенталним предјелима и планинском залеђу Боке краткотрајно слаба киша или пљусак и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 15 до 23 степена.

ЦЕДИС

Нема најављених искључења струје на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија без кашњења. Први је овог јутра стигао Божур са Пала, у наставку очекују Ројалове превознике из Ниша и Београда, Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Ленс из Новог Сада, Јадран лајн из Крагујевца и Трансјуг из Београда. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Дубровнику полазе Божур и Јадран експрес у 9:30, односно 11:10, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати.

За све информције доступан је број телефона: 031/321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта су данас планирана три лета ка Београду и по један ка Истанбулу и Манчестеру. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Болоњи, слиједе још три ка главном граду Србије, два ка Истанбулу, затим ка Бечу, Риму, Лондону и Љубљани.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. Због празника до сутра, 05. маја обезбијеђено је наизмјенично одвијање саобраћаја на мјестима извођења радова уз минималне обуставе саобраћаја.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже а једна особа лакше  повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here