Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности. На сјеверу, ујутру, по котлинама понегдје магла, а углавном крајем дана или током ноћи, локално уз повећану облачност, могућа краткотрајно киша и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, углавном западних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 26 степени.

СТРУЈА

Због планираних радова 28. априла без напајања електричном енергијом ће од 8:00 до 10:00 сати осати дио потрошача у Мељинама. У времену од 8:00 до 15:00 сати струју неће имати дио Бијеле – подручје према Каменарима, хотел “Парк” и насеља Јошица, Каменари и Ђурићи, а од 11:00 до 12:00 сати без напајања ће бити насеље Гомила у Игалу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, до 7:30 су стигли Озлем из Београда, Бамбус из Београда, а у наставку очекују долазак аутобуса из Београда, Новог Сада, Суботице. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

На званичној страници аеродрома пише да су само два лета данас планирана са тиватског аеродрома, по један ка Београду и Манчестеру. Са подгоричког аеродрома данас четири лета ка Београду, по два ка Љубљани и Истанбулу, по један ка Бечу и Болоњи.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека  упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се  шест  саобраћајних незгода у којима  је једна особа задобила је теже, а једна лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here