Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним периодима, а током ноћи понегдје киша могуће и грмљавина, углавном, у јужним и западним предјелима. Вјетар мјестимично умјерен до јак јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 24 степена.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, до 7:30 су стигли Лазаро из Бања Луке, Лалатовић из Модриче, Божурови аутобуси са Пала и из Београда, све остале очекују до 11:30 када стиже Ројал из Београда. Једина измјена у реду вожње је што аутобус Трансјуга данас не вози ка Београду, а нема ни линије за Требиње у 12:10. Све остало саобраћа по реду вожње. Мјеста имау свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас ће реализовати три лета ка Београду, по два ка Дизелдорфу и Тел Авиву и по један ка Паризу, Истанбулу и Манчестеру.

Отказан је лет ка Бриселу из Подгорице, а овог јутра су већ реализовани летови ка Бечу и Тел Авиву. Слиједе три лета ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Берлину, Риму, Варшави, Цириху, Барселони, Лондону.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Због празника на државним путевима на којима се изводе радови могућа су задржавања не дужа од 15 минута, а тотална обустава саобраћаја почеће у уторак 26. априла.

Саобраћај је умјереног интензитета ван градских средина.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here