Прољеће 2022: Сервисне информације

servisne informacije za proljeće 2022

Сунчано и вјетровито. Температура ваздуха до 18 степени.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи, данас ће без струје бити, од 9:00 до 14:00 сати, Норвешко насеље у Баошићима.

Сутра (19. април), струју неће имати, од 8:00 до 15:00 сати, Каменари, Ђурићи и Гребен.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се и овог јутра одвија по реду вожње. Нове линије су Јадролајн ка Крагујевцу и Гацко превоз сваког дана ка Требињу у 12:10 из Херцег Новог. До 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и Сарајева, као и Виена из Модриче. У наставку очекују долазак аутобуса Ленс из Новог Сада, Ројал из Ниша, Јадранлајн из Крагујевца, Јадранекспрес и Блу лајн из Суботице, Ројал из Београда. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас три лета ка Београду и по један ка Лондону, Либеку и Берлину. Већи број летова планиран је са подгоричког аеродрома па ће ка Београду бити реализовано пет полијетања, по два ка Истанбулу и Бечу, по један ка Лондону, Мемингему, Напуљу и Риму.

АМСЦГ

Због јацих удара вјетра на приморју и наноса снијега на сјеверу, савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на  ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

До 1. јуна због санације клизишта на магистралном путу М-3 дионица Дебели Бријег- Мељине у мјесту Топла, одобрава се промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а четири лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here