Прољеће 2022: Сервисне информације

Вријеме
Претежно сунчано. На сјеверу ујутру или пријеподне понегдје умјерена облачност. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, пријеподне понегдје умјерен сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 18 степени.

ЦЕДИС:
Због планираних радова на мрежи данас од 8:00 до 9:30 струју неће имати потрошачи у центру Бијеле, као и око школе и Дјечијег дома, а у времену од 8:00 до 15:00 сати насеља Граби у Бијелој и Јачеглав на Подима.

Ауто мото савез
Саобраћај се одвија углавном несметано. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони, а на дионицама гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња прилагођена временским и условима на путу. Интензитет саобраћаја је умјерен. Информативни центар и служба помоћи на путу на услузи је грађнима непрекидно 24 сата, а могу их позвати на број телефона 19807.

Авио саобраћај
Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је у 8:30, следећи у 18:30, а компаније „Аir serbia“ су у 8:45, 15:20 и вечерас у 21:50. По два лета су за Беч и Истанбул, а остали за Лондон, Љубљану, Мемингем и Рим. Из Тивта је планирано шест летова, а половина је за Београд; „Аir Montenegro“ у 7:00, а „Аir Serbia“ у 13:00 сати и у 15:20. Преостали летови су за Бремен, Лондон и Берлин.

Жељезнички саобраћај
Брзи воз из Београда касни 40-ак минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.05. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

Аутобуски саобраћај
Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују „Vienna tour“ из Модриче, „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ и „Ласту“ из Београда и „Божур“ из Суботице. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Има нових међуградских полазака, а најављене и су и нове међународне линије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here