Прољеће 2022: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно са кишом, понегдје пљусковима и грмљавином, а на сјеверу углавном са снијегом и сусњежицом. Средином дана у јужним, а послијеподне или крајем дана и у сјеверним предјелима престанак падавина и постепено разведравање. Вјетар умјерен до јак, на ударе и веома јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 15 степени.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи, сутра (11. априла) струју неће имати, од 8:00 до 9:30 сати,  Бијела-центар, потрошачи око школе и око Дјечијег дома, а од 8:00 до 15:00 сати,  Бијела – Граби, као и Поди – Јачеглав.

У уторак, 12. априла, без струје ће бити, од 8:00 до 16:00 сати, Сушћепан и Требесин, а од 8:00 до 14:00 сати, Бијела – Пијавица (подручје испод магистрале од Бродоградилишта према Каменарима).

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 стигли су Божур са Пала и Лалатовић из Модриче, а нешто касније доћи ће и Божур из Београда, Ленс из Новог Сада, Ројал из Ниша, Блу лајн и Јадранекспрес из Суботице, Ројал из Београда. И овог јутра у 7:00 сати је кренуо Озлем ка Београду, а у 11:10 ће Јадранекспрес ка Дубровнику. Мјеста има у свим правцима, дежурни су доступни на 321 225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас планирају два лета ка Београду и по један ка Истанбулу, Манчестеру и Дизелдорфу. И данас са подгоричког аеродрома три лета ка Београду, по два ка Истанбулу и Бечу и по један ка Берлину, Риму, Варшави, Цириху, Барселони, Бриселу и Лондону.

ПРОМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У БИЈЕЛОЈ

Саобраћај је до 15. априла забрањен на дијелу локалног приобалног пута у насељу Бијела, на потезу од улице Пијавица до улице Слоге, због санације канализационог колектора.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно мокрим коловозима. Дуж клисура и усјека  упозоравамо на  ситније одроне. Возачима се савјетује да возе опрезно, да вожњу прилагоде условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here