ПРОЉЕЋЕ 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

До краја дана претежно сунчано. Вјетар слаб до умјерен јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха до 30 степени.

СТРУЈА

Из Цедиса обавјештавају да ће због радова на мрежи, од 8 до 14 сати без струје бити Суторина – Лучићи, Беци, Пријевор, Малта и Коњевићи.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. На главну станицу стигли су Озлем из Лесковца, Банбус из Београда и Виена из Модриче. Очекују доласке Блу лајна из Новог Сада, Божура из Суботице, Ласте из Београда и Јадран лајна из Крагујевца.

Када је ријеч о поласцима, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Банбус ка Београду у 16, Божур ка Суботици у 17:40, потом Блу лајн ка Новом Саду у 20, Ласта ка Београду у 21, и Виена турс ка Модричи у 22:55.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана два лета ка Београду у 11:25 и 18:40, док су са подгоричког планирана четири лета, такође два ка Београду те по један ка Истанбулу и Бечу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни возови саобраћају по уобичајеном реду, па је полазак из Бара ка Београду у 19 сати, док је повратак планиран у 21:10.

АМСЦГ

Према извјештају Ауто мото савеза, саобраћај се одвија по сувим коловозима и уз добру видљивост у већем дијелу земље.

Привремено се због извођења радова на уређењу дијела обале на локалитету Бијела –Каменари одобрава промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

Због извођења радова на измјештању дистрибутивног цјевовода, на магистралном путу М-11 Лепетане-Кртолска раскрсница у Тивту, режим саобраћаја промјењен је са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here