Продужено радно вријеме филијала МУП-а од маја

Одлуком Министарства унутрашњих послова (МУП), а у циљу што ефикаснијег и квалитетнијег пружања услуга грађанима у сусрет туристичкој сезони, предстојећим изборима за одборнике, те усљед повећаног броја захтјева, у подручним јединицама и филијалама за управне послове, држављанство и странце МУП-а у приморским градовима радно вријеме ће бити продужено.

-Имајући у виду приоритете адекватног и благовременог пружања услуга и информација грађанима, од сриједе 4. маја до 1. августа , подручне јединице и филијале у општинама: Херцег Нови, Котор, Тиват, Бар, Будва и Улцињ, радиће у периоду од 7 до 17 часова, док ће се услуге грађанима, туристима и привредницима пружати у периоду од 8 до 16 часова”, појаснили су из МУП.
Увођењем дужег рада са грађанима у току трајања туристичке сезоне и континуираним унапређењем квалитета услуга, наводе они, Министарство унутрашњих послова орјентисано је на достизање и досљедну примјену стандарда Европске уније у области јавне управе у чијем су фокусу грађани и њихове потребе.

“Продужено радно вријеме, у жељи да се изађе у сусрет потребама грађана, истовремено ће допринијети и гарантовању једнаких права на приступ услугама, смањењу гужви и дужине чекања на услугу, посебно водећи рачуна о осјетљивим групама”, наведено је из МУП.

1 COMMENT

  1. Bas divno! Ovo je za svaku pohvalu, a sve u odnosu na broj zaposlenih u PJ Herceg Novi, nadam se da ce se neko od nadleznih iz MUPa sjetiti da pruzi zaposlenima osnovne uslove za rad, konkretno mislim da ce se klima yredjaj koji vec nekoliko godina be radi ni zimi ni ljeti popraviti ili zamjeniti, kako se u salter sali ne bi „kuvale i gusile“, ni stranke, a ni zaposleni od kojih se ocekuje maksimum u radu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here