ПРЕЗЕНТАЦИЈА СПРОВЕДНИХ АКТИВНОСТИ И ОСТВАРЕНИХ РЕЗУЛТАТА ЕУ ПРОЈЕКТА

Представници владине канцеларије за ЕУ интеграције Миодраг Рачета и Милош Марковић, посјетили су Туристичку организацију Херцег Нови због мониторинга на пројекту „Wonder“ који се спроводи као један од  програма  Европске територијалне сарадње у којима учествује Црна Гора.

Пројектни тим  представио је спроведене активности и досадашње постигнуте резултате пројекта, као и извјештаје првог нивоа контроле из Министарства финансија. Оцијењено је да је упркос изазовима које је изазвала пандемија корона вируса, направљен значајан корак ка диверзификацији туристичког производа кроз препознавање града као дестинације погодне за боравак дјеце и породица. Од стране представника канцеларије за ЕУ интеграције представљени су програми и позиви најављени кроз нови циклус Европске територијалне сарадње 2022-2027.

Подсјећамо, у протеклом периоду Туристичка организација Херцег Нови успјешно је  имплементирала два ЕУ пројекта „Cucling rural“ који је службено завршен и „Wonder“ који ће трајати до 31.01.2023. године.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here