Преврнуло се возило код „Два лава“

У Његошевој улици у Херцег Новом, иза поноћи је дошлo до саобраћајне незгоде када је, из за сада неутврђених разлога, „Мерцедес“ завршио на крову. Како РТХН сазнаје из Одјељења безбједности Херцег Нови, срећом, није било тежих посљедица.

– У 00.40 часова у Његошевој улици код броја 59- А дошло је до саобраћајне незгоде у којој је учествовало возило марке „Мерцедес“ подгоричких регистарских ознака, којим је управљала М.Д. из Херцег Новог. Она је изгубила контролу над возилом, које се преврнуло, и том приликом оштетило неколико паркирана возила. Лакше тјелесне повреде задобила је сувозач Т.Т. из Херцег Новог, навели су кратко из Одјељења безбједности Херцег Нови.

Иначе, у Црној Гори се у посљедња 24 сата догодило 25 саобраћајних незгода, у којима је једна особа повријеђена теже, а 16 лакше.

Како наводе из Оперативно-комуникационог центра Управе полиције, 11 незгода се догодило у Подгорици, три у Херцег Новом, по двије у Даниловграду, Котору и Бару, а по једна на Цетињу, у Тивту, Бијелом Пољу, Никшићу и Пљевљима.

Издата су 353 налога за уплату новчаних казни и поднијета 21 прекршајна пријава, а полиција је одузела осам пари регистарских таблица.

2 COMMENTS

  1. Ovo je umjetnost tu prevrnut auto, velika brzina i udarac u ivicnjak trotoara. Parking servis je na Toploj 2 obiljezio pojedina mjesta, kao javni parking. Dvorista zgrada i parkinzi koji su na katastarskim parcelama zgrada i upisani su kao dvorista, bezobzirni posjetioci iz regiona sto radna snaga sezonci pronalaze „besplatna“ parking mjesta ispred zgrada i blokiraju parkiraliste za stanare, dok su parkinzi javni poluprazni. Na svim mjestima gdje su parkinzi za stanare potrebno je postaviti natpis da je parkiraliste za stanare tih i tih zgrada. Dodatno jos bezobrazno pitaju dali je ovo samo za stanare ili slobodni parking, nema nikakvog natpisa. Neshvatljivo je da u opstini ima toliko zaposlenika i da niko ne zivi u ovom najvecem gradskom naselju, pa ne primjecuje ove probleme.

  2. Na magistrali između Autobuske stanice i MUPa(!!!) danonoćno urlaju motorcikli. Kada bi se postavio radar sa blicom država bi mogla da kasira lijep novac. Ali, sistem „baćo“ je u CG nedodiriv. Time bi se kaznili članovi rodbine ili izgubili glasači na izborima. Prvo treba da dođe do katastrofe kako bi rukovodioci mogli da se medijski prezentiraju u svrhu zaštite zajednice…………..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here