Предузеће Чистоћа побољшало услове рада-возни парк обишли представници Општине

Возни парк предузећа Чистоћа Херцег Нови

Представници Општине Херцег Нови данас су обишли обновљен возни парк предузећа Чистоћа у Сервисној зони. Током ове године набавили су нова возила и побољшали услове рада запослених.

Предсједник Општине Стеван Катић казао је да му је задовољство када виде да се опрема обнавља уз помоћ Општине и из сопствених средства.

-Уназад више од годину набављено је седам возила, комби за превоз радника  и багер. Пуно је унапријеђен возни парк овог предузећа. То се види и на улицама, важно је да су грађани задовољни њиховим радом.

Катић је казао да су обишли и нову вулканизерску радионицу.

– Услуге вулканизерске радионице уз возила предузeћа Чистоћа, у могућности су да  користе и грађани посебно када је ријеч о теретним возилима. Херцег Нови је у претходном периоду имао недостатак такве врсте дјелатности и драго ми је што је предузеће у власништву Општине покреће такву услугу, казао је Катић и додао да је општинским буџетом за наредну годину предвиђена набавка нове опреме и да ће са менаџментом унапријеђивати рад предузећа.

Како је истакaо директор Александар Шкобаљ ове године набавили су девет возила, од којих је шест за одвоз комуналног отпада, багер за чишћење плажа и нелегалних депонија и комби за превоз радника на терен.

-Побољшали смо услове рада запослених, одвојили смо браварску од механичарске радионице , направили смо надстрешницу за велике камионе који обављају претовар, што раније нисмо могли када је киша. Сви запосленима обезбиједили смо радне љетне и зимске униформе. И у наредном периоду радићемо на побољшању услова рада , казао је Шкобаљ.

Предузеће Чистоћа уредило је и простор у којем бораве сезонски радници. Возни парк обишао је и потпредсједник Општине Милош Коњевић.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here