ПРЕДСТАВНИЦИ ХЕРЦЕГНОВСКОГ ОБНОР-А 1941-1945. ПОСЈЕТИЛИ ДНЕВНИ ЦЕНТАР У СУТОРИНИ

Предсједник херцегновског Удружења бораца народноослободилачког рата 1941.-1945. Ђорђе Злоковић и секретр Гојко Матијашевић и Весна Самарџић у име Општине Херцег Нови посјетили су данас Дневни центар у Суторини и корисницима уручили новогодишње пакетиће.

Предсједник ОБНОР –а Херцег Нови Ђорђе Ђоко Злоковић је навео да њихово удружење, на пригодан начин обиљежава све значајне датуме које се односе на народноослободилачки рат, као што су Дан побједе 9.мај, Дан борца 4. Јул, Дан устанка 13.јул. Сарађују са сличним организацијама из окружења из Требиња, а као велику новину истиче обнављање сусрета удружења из свих република бивше Југославије. Додао је да имају задоваљавајућу сарадњу са општинским мјесним заједницама.

Удружење се бави и хуманитарним радом. Подсјећају, да су Дневном центру 2020.године донирали 1.300 еура за завршне радове на новом објекту у Суторини. За рад су награђени Октобарском наградом града Херцег Новог за 2013.годину, и проглашени су за најбоље удружење на нивоу Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here