Представљена понуда активног туризма Херцег Новог на сајму у Штутгарту

Након изузетно успјешне презентације прије двије године, Туристича организација Херцег Нови поново је, у оквору промоције Националне ТО, пласирала туристички потенцијал њемачким туристима, који представљају значајно емитивно тржиште.

Како је саопштено из локалне ТО, акценат промоције био је на планини Орјен, полуострву Луштица, кампинг понуди и другим могућностима за активни одмор које нуди Херцег Нови.

– У склопу представљања Херцег Новог уприличена је и наградна игра за посјетиоце сајма, која је уједно била и анкета са циљем прикупљања вриједних информација о трендовима и преференцијама њемачких туриста чији резултати ће нам омогућити креирање будућих стратегија за ово тржиште – наведено је у саопштењу.

Прије почетка сајма уговорено је неколико састанака са представницима туристичке привреде Њемачке који су такође били излагачи на овом сајму, а тема је била потенцијална сарадња у наредном периоду. Посебно занимљив и плодоносан био је разговор са компанијама које се баве бициклистичким турама по Европи, а односи се на укључивање Херцег Новог као једне од дестинација која ће се у будућности нудити клијентима.

– За штанд Туристичке организације Херцег Нови владало је велико интересовање током сва три дана трајања сајма, што потврђује да је наша понуда заинтересовала њемачку публику која ће, вјерујемо, довести до већег броја туриста из ове земље у наредном периоду – наводе из ТОХН.

У оквиру штанда НТО ЦГ, понуду активног одмора овог пута су представиле локалне туристичке организације Колашина, Бара, Улциња и Херцег Новог, стратешки партнер НТО ЦГ Gold travel, Montenegro Destination DMC и Национални паркови Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here