Предсједник Савеза и Јово Шеваљевић најбољи у Мељинама

Боћарски радници шампиона Црне Горе, екипе “Мељина”, јуче су на својим зоговима организовали први Меморијални турнир „За наше другаре“ у дициплини  парови. Турнир је посвећен успомени на Милорада Баћа Бојанића, дугогодишњег  пријатеља и спонзора БК „Мељине” и њеног члана Божа  Вучетића, великог талента херцегновског боћања, који је прије три године настрадао у саобраћају. На турниру је учестовало 12 екипа из Херцег Новог, Пераста и Тивта.

Након вишесатне иге, у полуфиналу су се састали пар Мирослав Петковић (предсједник Боћарског савеза Црне Горе) и Јово Шеваљевић из Тивта, који су побједили пар Трипо и Марко Луковић (отац и син), чланове БК “Мељине” 9:7. У полуфиналу је домаћи пар Рајко Бојановић, (предсједник  БК “Мељине) и Славољуб Ђуричић побједио Зорана Вучетића и Илију Бумбара из екипе “Вала” 13:4. У финалу су били успјешнији Петковић и Шеваљевић и славили резулатом 13:7

На турниру је играо, и са Илијом Бумбаром освојио треће мјесто, Зоран Вучетић, отац Божа Вучетића, великог талента црногорског бућања, чије име ће чувати и овај турнир који ће, како кажу у БК “Мељине”, постати  традиционалан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here