ПРАШОВИЋ СЕ У ЊЕМАЧKОЈ ПРИПРЕМА ЗА ТРОН

Челници WBО боксерске асоцијације ускоро треба да саопште датум меча и детаље у вези борбе за свјетски шампионски појас у крузер категорији између званичног шампиона планете Енглеза Лоренса Околија и изазивача, Новљанина Дилана Прашовића. Према информацијама које стижу до Прашовићевог менаџера Ивана Николића, све ће бити познато за двадесетак дана.
С обзиром на то да је Еди Херн промотер и Околија, и свјетског шампиона у тешкој категорији Ентонија Џошуе, чека се потписивање уговора за меч тешке категорије између Ентонија Џошуе и Олександра Усика, који би требало да буде одржан у Саудијској Арабији. У том случају, борба Околија и Дилана, била би главни предмеч том великом спектаклу. Уколико не дође до потписивање уговора између Џошуе и Усика, Околи и Дилан ће свој меч одрадити у Енглеској или САД-у, у другој половини августа.
Да би се спремио за све изазове који га очекују овог љета Дилан Прашовић је у петак отпутовао за Њемачку, гдје ће обавити припреме у кампу, Kety Box Promotion, чији је власник његов промотер Реџо Дедеић. Тамо га очекује његов тим на челу са тренерима Насером Азиријем и Јованом Тодоровићем. У наредним данима, стручни штаб ће бити појачан и доласком менаџера Ивана Николића.
Дилану ће, у склопу кампа, на располагању бити и значајан број спаринг партнера, па је за очекивати да буде максимално припремљен за предстојећи меч, вјероватно у августу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here