Позив спортским клубовима и удружењима: За чланове до 29 година бесплатне Европске омладинске картице

Из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови упућују позив спортским клубовима и удружењима који раде са дјецом и младима да доставе податке за своје чланове како би што више младих добило Европску омладинску картицу.

– Европска омладинска картица је бесплатна бенефит картица за све младе узраста од 13 до 29 година. Позивамо спортске клубове и удружења који раде са дјецом и младима да на мејл kultura@hercegnovi.me доставе податке за своје чланове – име и презиме, датум рођења, број телефона и мејл адресу, како би им биле припремљене картице – истичу из Секретаријата.

Млади могу лично преузети картицу сваког радног дана, током радног времена у просторијама Секретаријата, у згради Општине Херцег Нови.

Подсјећамо, Европска омладинска картица (EYCA) је једина званична и бесплатна бенефит картица, подржана од Министарства спорта и младих, која у Црној Гори омогућава свим младим црногорским грађанима и грађанкама да користе преко 270 попуста у нашој земљи и преко 70 хиљада попуста у читавој Европи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here