ПОСТАВЉЕНИ САТОВИ НА СКВЕРУ У ИГАЛУ

Завршено је уређење сквера у Игалу који ће од јуче бити препознатљив и по сатовима који су постављени. Један сат усмјерен је ка Улици Сава Илића, други према Петљи, док је трећи окренут ка мору. Пројекат је израдила Агенција за изградњу и развој Херцег Новог, а извођач је Тафос градња из Никшића.

Уређење сквера је коштало око 20.000 еура, а већи дио новца обезбиједили су донатори. Сквер је и хортикултурно уређен,постављене су лед диоде. Како је раније казао предсједник МЗ Игало, Зоран Савковић, имена свих донатора биће истакнута а свечаност поводом завршетка пројекта планирана је сутра, 23. јула.

7 COMMENTS

  1. Najnepotrebnija stvar u današnjem digitalnim dobu je analogni sat, koliko je plaćen mogao je da bude bar Rolex. Sramota me ljudi kojih se ovime još hvale, treba im reći da je 2021 ali i da će za ovakvo vođenje mjesne zajednice odgovarati!

    • 20000€ је коштало уређење сквера. Ископи, зидање, бетонажа, облагање каменом, довођење струје и једна од мањих ставки је сам сат. Заиста у данашње вријеме није неопходан али и не смета. Било би лијепо да су и пар УСБ потова оставили да омладина пуни терије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here