ПОСТАВЉАЊЕ САОБРАЋАЈНЕ СИГНАЛИЗАЦИЈЕ

Запослени у Комунално – стамбеном предузећу интензивирали су активности на постављању хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације и мобилијара у близини школских установа.  

Пројекат постављања саобраћајне сигнализације у близини школа реализује се у складу са кампањом општине Херцег Нови, у циљу побољшања саобаћајне културе, са акцентом на безбједност ђака.

Радници  Сектора за одржавање локалних путева, машинбраварске послове, завршили су  на Савини, испод Средње мјешовите школе „Иван Горан Ковачић“, монтажу заштитних саобраћајних стубића.

По налогу Секретаријата за културу и образовање завршили су набавку материјала, израду и монтажу три украсне клупе у дворишту ОШ „Милан Вуковић“. Поставили су и саобраћајни знак који означава “првенство пролаза”  на Савини, саопштено је из Комунално стамбеног предузећа.  

     

 Радници су обавили  санацију и бетонирање ударних рупа у трупу пута које су се налазиле 30 метара, од скретања за село Сушћепан према унутрашњости села, на првој кривини поред куће Марине Ћировић, а које су угрожавале безбиједно одвијање саобраћаја. Такође, су обавили бетонирање ивичњака у  Бањалучкој улици  у насељу Топла као и постављање саобраћајних знакова за “аутобуско стајалиште” у Игалу.

 

Мајстори службе за машинбраварске послове, уклонили су поломљене и монтажу нових, заштитних  „П“ профила на главној Аутобуској станици у Херцег Новом.   У селу Пријевор обављена је монтажа огласне табле.

 Уклонили су мањи одрон на магистралном путу на Подима, од Туриона ка Kаменом на кривни, код куће Гудеља.

Није било посљедица од одрона камена и земљишта на овој дионици саобраћајнице на Подима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here