„Портонови“ ризорт међу спонзорима ВПС ЦГ

Пред нове обавезе Ватерполо репрезентације Црне Горе на Oлимпијским играма овог љета у Паризу, Ватерполо и пливачки савез ЦГ добио је новог спонзора – ризорт „Портонови“.

„Портонови“ већ дуже времена даје подршку афирмацији спорта Црне Горе и иницијатор је бројних пројеката и акција по којим се препознају и које спортисти цијене.

Препознавајући спорт као један од најбољих брендова Црне Горе, „Портонови“ даје континуирану подршку у промоцији наших спортиста и њихових достигнућа, истакли су, уз захвалност, из ПВС ЦГ.

-Наши спортисти изборили су пласман на Олимпијске игре у Паризу по пети пут, чиме смо исписали историју наше државе. Наше млађе селекције учествоваће на два Европска и једном свјетском првенству, и сигурни смо да ћемо и ове године донијети неку од медаља са тих такмичења. Већ се кренуло и са припремама и за 10. јубиларни Међународни пливачки митинг Montenegro open. Потписивање овог спонзорства значајно доприноси стварању још бољих спортских, финансијских и организационих услова за постизање најбољих могућих резултата свих ватерполо и пливачких селекција Црне Горе, поручују из ВПС ЦГ.

И из „Портоновог“ изражавају задовољство због остварене сарадње, истичући да је ова подршка дио компанијске посвећености његовању локалних талената, промовисању спортског духа и доприносу развоја заједнице.

-Вјерујемо у вриједности тимског рада, посвећености и такмичење које спортови попут ватерпола и пливања пружају појединцима и драго нам је  што ћемо бити партнери националном тиму и спортистима како бисмо им помогли да остваре своје циљеве и представљају Црну Гору на међународној сцени. Наше спонзорство је свједочанство наше вјере у моћ спорта да уједини људе и инспирише будуће генерација да остваре своје снове, како у спорту тако и ван њега, истакли су из „Портоновог“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here