Пораз фудбалера Игала

Фото: Архива РТХН

У ванредном 27. колу Друге фудбалске лиге Игало је поражено у Улцињу од домаће екипе Отрант Олимпик 2:1 (1:0).

Фудбалери тренера Марка Шћепановића послије примљеног гола у 28. минуту када је стријелац био Кристијан Шкреља имали су непрецизну дуготрајну офанзиву. У финишу су  виђена још два гола. Прво су домаћи у 84. минуту повели 2:0 голом Едина Ђечбитрића, да би пет минута касније резевиста Бошко Боровница у 89. минуту постигао гол наде за Игало. До краја сусрета у регуларном дијелу и у екстра времену Игало је нападало али домаћи су се бранили и сачували побједу.

У осталим утакмицама кола, Бокељ је као гост у Голубовцима побједио Интернационал 4:0. У Радановићима је Грбаљ преокрено резултат против Кома 2:1. Ловћен је у Котору побједио Искру 1:0, а Подгорица-Беране 1:0.

Табела: Бокељ 59, Отрант Олимпик 57, Подгорица 43 (-2), Грбаљ 39, Ловћен 32,  Игало 30, Ком (29 (-1), Искра 28 (-1), Интернационал 27 и  Беране 20 бодова.

Утакмицама 28. кола у недељу 7. априла почиње трећи дио првенства у Другој црногорској лиги. Игало у дербију зачеља на Солилма дочекује Искру. У Радановићима се игра которски дерби Грбаљ-Бокељ, Подгорица –Отрант Олимпик, Интернационал –Беране и Ловћен –Ком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here