Поново одгођено рочиште за увођење стечаја у Вектра Боку

Рочиште око испитивања разлога за увођење стечаја у компанију контроверзног бизнисмена Драгана Брковића, које због непоштовања плана реорганизације и дуга који је премашио 1,5 милиона еура, тражи Управа прихода и царина, поново је одгођено.

Након судија Драгана Вучевића и Ивана Ковачевића, правни заступници Вектра Боке тражили су изузеће и Зорана Ашанина, трећег судије којем је овај предмет додјељен.

Предсједник НВО бивши рандици Вектра Боке, Ђорђе Рајак сматра да иза свега стоји правни заступник о секретар компаније, Ранко Грбавац, те да и даље, како је казао, дјелује пирамида добро организоване стечајне мафије.

Рајак захтјева од Управе прихода и царина да објасни гдје је нестао новац од продаје аранжмана, а од тужилаштва тражи да коначно реагује, након три захтјева за изузеће судија.

О захтјеву за изузеће Ашанина требало би да одлучује в.д. предсједнице суда Дијана Раичковић или нови предсједник уколико у међувремену буде изабран, имајући у виду да је Судски савјет недавно расписао јавни оглас за ово мјесто.

Подсјећамо, рочишта су до сада два пута одгођена, оба на захтјев Вектра Боке, а процес испитивања стечајних разлога започет је у априлу прошле године.

1 COMMENT

  1. Pa od buke u Igalu se opstati ne moze.
    Da li je Komunalna policija podmićena.
    Ne smiju ili im je naredjeno da ćute po pitanju buke u Igalu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here