Поново летови на линији Бања Лука-Тиват

Аеродром Тиват

Бања Лука и Тиват су поново повезани директном авио линијом, а летове на овој рути реализује национална авио компанија Eр Монтенегро. Летови ће се обављати два пута недјељно, понедјељком и петком, до 8. септембра.

Првим летом за ову сезону допутовали су новинари из Бања Луке, с којима се састала директорица НТО ЦГ др Ана Трипковић Марковић.

-Заиста нам је велико задовољство што смо имали прилику да угостимо представнике медија из Бања Луке, који су боравили у студијској посјети Црној Гори. Имајући у виду да нам је тржиште региона од велике важности, ово је само једна од активности коју предузима НТО ЦГ, казала је Трипковић Марковић.

Ријеч је о представницима медија из Бања Луке: Глас Српске, Мондо портал, Независне новине, Радио Телевизија Републике Српске, као и телевизије АТВ и К3, који су се у периоду од 9. до 12. јуна упознали са разноврсном понудом црногорског приморја. Као резултат студијске посјете, у наредном периоду ће бити објављене репортаже и атрактивне фотографије о Црној Гори.

Захваљујући директној авио линији националне авио компаније Ер Монтенегро на релацији Бања Лука – Тиват, постоје услови за генерисање већег туристичког промета са овог тржишта. Имајући у виду да су туристи из региона традиционално најбројнији гости, Национална туристичка организација Црне Горе ће наставити са интезивирањем промотивних активности на овом тржишту.

Поред НТО ЦГ, своју подршку у организацији студијске посјете дали су и: стратешки партнер НТО ЦГ – ХГ Будванска ривијера и локалне туристичке организације Тивта, Котора и Будве.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here