Половичан учинак футсал репрезентација Црне Горе и Француске у Игалу

Спортски центар у Игало био је база заједничких припрема футсал репрезентација Црне Горе и Француске. У уторак вече и синоћ одигране су двије пријатељске утакмице.

Први сусрет добила је репрезентација Црне Горе 7:4.  Голове за екипу Света Љесара постигли су: Лука Вулетић и Немања Николић по 2, Горан Делић, Јанко Булатовић и Илија Мугоша. Стријелци за Француску Матис Газенгел 2 и Симон М Кама Луц и Инза Коне по гол.

Синоћ су се „триколори“ реванширали и побиједили 4:2. Голове за репрезентацију Црне Горе су постигли: Лука Вулетић  у 27 минуту и Јанко Булатовић у 39 минуту. Стријелци за  Француску су: Мохамед Диаоуне у 8 и 33,  Лео Фаитре у 29, и Абдул Ндиаие у 40 минуту.

-Задовољан сам овим циклусом припрема. У првом сусрету смо били сјајни побиједили смо по мени једну од пет најбољих репрезентација у футсалу на свијету. Иако смо у другом сусрету поражени, нијесам незадовољан. Прва утакмица је дефинитивно потрошила моје момке, јер у овом другом сусрету поготово у другом полувремену нијесмо били довољно брзи. Услови за рад и гостопримство у Спортском Центру у Игало су били на високом нивоу, казао је за наш портал селектор Свето Љесар.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here