Појачане безбједносне мјере на Аеродрому Тиват

У циљу веће безбједности путника током љетње туристичке сезоне, Управа полиције предузела је низ мјера како би обезбиједила сигурно окружење на Аеродрому Тиват.

Како наводе у саопштењу, сходно томе, на Аеродрому Тиват ангажовани су службеници Сектора полиције посебне намјене – Противтерористичке и Посебне јединице полиције које су посебно обучене за брзи одговор на различите видове пријетњи по безбједност.

-Ове јединице пружају додатни вид заштите сигурности путника на аеродромима. Њихова присутност и спремност омогућавају ефикасно реаговање на све потенцијалне ситуације које би могле угрозити безбједност путника.

Током периода повећаног броја летова и путника из Израела, припадници Сектора полиције посебне намјене биће распоређени на кључним позицијама Аеродрома у циљу осигуравања мирног и безбједног протока саобраћаја, наводе у саопштењу из Управе полиције.

Управа полиције ће, како кажу, наставити да предузима све неопходне кораке како би обезбједила максималан ниво безбједности за све путнике и посјетиоце Аеродрома Тиват.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here