Погледајте филм „Студенац“ вечерас на РТХН

Телевизија Херцег Нови емитоваће вечерас у 20.30 дугометражни играни филм „Студенац“, по сценарију и у режији Борка Брајовића, који је, уз Мирослава Хуђеца, и продуцент.

Давор је младић који живи у једном драгачевском селу у близини Гуче, његова животна прича наизглед и не би била другачија од дугих сличних да није рођен са изузетним талентом за тенис, међутим, живот нас води кроз чудне путеве и доводи нас некад у велика искушења из којих није лако изаћи. Даворова прича почиње…или се завршава једног облачног мајског дана када лутајући по селу застаје испред старе сеоске напуштене кућице одакле му се губи сваки траг…

У главној улози је Предраг Васовић, а у филму играју и Снежана Хорват, Никола Бошковић, Дуња Шегрт, Тихомир Станић, Ђорђе Ерчевић, Славиша Чуровић, Предраг Поповцић Поп и многи други.

Аутор музике је Александар Завишин, а директор фотографије Владимир Арсенијевић. За камеру је био задужен Дејан Близањац, за звук Стефан Петровић, док се финални миксом звука бавио Лазар Димитријевић. Монтажер је Ратко Убовић, а за шминку је заслужна Маја Вереш.

Филм „Студенац“ жанровски одређен као трилер, траје 90 минута, а настао је у продукцији кућа „Feniks Film“  и „Nemesis Production“.

Trailer:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here