ПОДРЖИТЕ АКЦИЈУ „ТОРТА ЗА ОСМИЈЕХ“

Хуманитарна акција за помоћ штићеницима Дјечијег дома Младост 19. „Торта за осмијех“, у организацији Омладинског центра Херцег Нови, биће уприличена у недјељу, 6. марта у просторијама Дома.

Из Омладинског центра наводе да ће овогодишњу манифестацију организовати на мало другачији начин од традиционалног, да би биле испоштоване све препоручене епидемиолошке мјере, али и испунио циљ – да што више дјечјих осмијеха заблиста тог дана.

– Торте у које сте уткали људскост, љубав према дјеци и радост поклањања можете донијети у вилу Јадранска стража, која се налази у оквиру Дјечијег дома „Младост“ у Бијелој, у недјељу, 6. марта, од 13 до 15 сати, а дјеца ће у изложби торти и њиховим укусима уживати након нашег одласка. И ако нам је веома жао што неће бити дружења као ранијих година, ово је једини начин да дјецу и заштитимо и обрадујемо. Чини нам се да је из године у годину све потребније исказивати људскост и добру волју и на сваки могући начин измамљивати осмијехе, па се надамо да ћете се и ове године одазвати позиву, са жељом да заједно уљепшамо и засладимо дан нашој дјеци. Покажимо и ове године оно најбоље у нама, направимо мали труд за оно најљепше и најврједније – дјечја лица озарена осмијехом – озивају организатори ове манифестације.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here