Подгорица у финалу, Приморје треће

Синоћ  је у Спортском центру у Игалу одиграна је друга полуфинална утакмица плеј-офа првенства Црне Горе за кошаркашице. Некомплетна екипа Приморја је на свом паркету поражена од екипе „Подгорице“ 93:69 (31:16, 20:16, 29:16,13:21) и после пораза у првој утакмици у гостима (64:44) завршила наступ у овој сезони пласманом на трећој  позицији иза финалиста у плеј –офу  Будућности и Подгорице.

У току цијеле утакмице у потпуности је доминирала екипа тренера Петра Стојановића  која је имала изврстан проценат   шута. Посебно су биле гошће ефикасне у шутирању тројки. Кошаркашице Приморја су играле онолико колико им је ривал то дозволио.

Стријелци за Приморје су: Теодора Сарић  22 Љубе  Андрић 16, Антонија Триповић 15, Теодора Брковић и Кристина Илић по 5,Сања Павловић 4 и Лана Мијаловић 2 поена.

Код гостију најбоље су биле: Јања Драгишић са 29, Атина Радевић 23, Хајдана Шћепановић 13  и Милена Вујовић 10 које су биле двоцифрене.

-Задовољан сам постигнутим у овој сезони. Треће мјесто је добар успјех  за кадетску екипу  са којом смо играли у овој сезони у сениорској конкуренцији. Афирмисали смо више младих  играчица пред којима је лијепа будућност, ,рекао је после утакмице тренер Драган Прга.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here